Tijd voor een nieuwe en betaalbare website? Waar let u op bij het maken van een nieuwe en betaalbare website? Bepaal eerst het doel van de nieuwe website. Is de te maken website puur informeel of is de nieuwe website er op gericht om nieuwe klanten te werven? Voor u een webbouwer gaat benaderen is het alvast handig om hier over na te denken. Wij kunnen u volledig begeleiden binnen dit traject. Elk project is natuurlijk anders maar bij het meest uitgebreide traject gaan wij uit van de volgende te nemen stappen:

Stap 1
We maken een afspraak om de wensen van de nieuw te maken website door te nemen. We maken een een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Wat zijn de doelen die we willen gaan bereiken met een nieuwe website?

Stap 2
Wireframe maken
We maken een wireframe. Een wireframe is een visueel hulpmiddel bij het ontwikkelen van een website. Het is net een bouwtekening, alleen dan met de onderdelen van een website. Met een wireframe laat je de opbouw van een website zien en hoe pagina’s met elkaar in verbinding staan. Dit niet meer dan een grove schets.

Stap 3
Ontwerpen
Samen nemen we de wireframe door en als deze duidelijk en akkoord is gaan we aan de slag met het ontwerpen van de website.

Stap 4
Ontwerp omzetten naar HTML
Na akkoord van het ontwerp zetten we deze om naar HTML om een werkbare website te maken. Dit komt er op neer dat we een website maken waar u zelf alles kunt vullen, denk aan teksten en afbeeldingen.

In grote en grove lijnen zijn dit de lijnen die te volgen zijn bij het maken van een nieuwe website.

Vul ons contactformulier hier in