WordPress is populair. Deze populariteit zorgt er alleen ook voor dat veel cybercriminelen hun pijlen op het CMS richten. Wij ontzorgen je.

Je website draait aan de voorkant en ziet er sprankelend uit. Maar dat is niet vanzelfsprekend: aan de achterkant is er een hoop in de steigers gezet om hiervoor te zorgen. Denk aan de hosting en beveiliging. Wij vertellen je hier graag meer over en waarom je deze services met een gerust hart aan ons kan uitbesteden.

Hosting van je website

Er zijn voldoende online aanbieders voor het hosten van je website. Als je dit zelf regelt, kan dit voor behoorlijk wat hoofdpijn zorgen. Kosten die ineens radicaal stijgen en onvoldoende transparantie. Of wat dacht je van de klantenservice die alleen te bereiken is via een ticketservice waarop je dagen moet wachten? Dit is slechts een greep uit de ergernissen van mensen die zelf hun hosting online regelen.

Bij een nieuwe website kan je ervoor kiezen om je hosting ook bij ons onder te brengen. Dat scheelt je veel tijd, geld en zorgt ervoor dat alles onder één dak staat. Ook wanneer je je website ergens anders hebt draaien, kunnen wij zorgen dat de verhuizing wordt ingezet en dat de hosting via onze servers gaat draaien.

Een veilige website

De nachtmerrie van iedere website-eigenaar: cybercriminelen die aan de haal gaan met jouw website. Gevolg? Een enorme toename aan spamverkeer, je website die een uithangbord wordt voor ongepaste advertenties, de site die uit de lucht is of nog erger: klantdata die op straat belandt. Dat willen we met z’n allen uiteraard voorkomen, vandaar dat een goed beveiligde website zeer belangrijk is.

Hoe we dat doen? In onze hosting & beveiligingspakketten ontvang je een gratis SSL-certificaat, zodat alle data die op je site wordt ingevuld versleuteld is. Daarnaast wordt er wekelijks van de website een back-up gemaakt en de plugins worden up-to-date gehouden.

Hosting en onderhoud website

Meer informatie? Wilt u ook een veilig gevoel hebben wat uw website betreft?

Vraag ons gerust voor een vrijblijvend advies.