Een Divi website laten maken

Divi website?

Bekijk de door ons gemaakte Divi websites

Divi is één van de populairste WordPress thema’s om websites te maken. Divi is ontwikkeld door Elegant Themes. Heel veel mensen gebruiken Divi om een website mee te maken, je kunt namelijk bijna ieder denkbaar design bouwen met de Visual Builder. Je hebt wel wat technische kennis nodig en een goed gevoel voor vormgeving. Wij werken graag met Divi omdat de website die we maken voor de klant zeer gemakkelijk zijn te onderhouden. Heb je geen zin om onderstaande te lezen dan kan je ook contact opnemen en dan praten we je bij! Net zo makkelijk. 

De voordelen van een Divi website:

  • Snel en visueel pagina’s bouwen in WordPress met de Visual Builder
  • Er zijn heel veel mogelijkheden binnen een Divi website
  • Je kunt templates importeren en deze naar wens aanpassen
  • Grote online community met Facebook groepen en filmpjes op Youtube
  • Er zijn veel updates voor het thema en veel nieuwe handige functionaliteiten

De nadelen van een Divi website:

  • Steile leercurve, er zijn zoveel functies en mogelijkheden dat het voor een beginner erg lastig is om alles te begrijpen
  • Snelheid, Divi is soms wat log en traag. Er is inmiddels wel een nieuwe update aangekondigd waar dit in verholpen zou moeten zijn

Divi community

Er zijn talloze filmpjes en websites te vinden met informatie over het Divi thema. Als voorbeeld zie je onderstaand filmpje. Dit is een film zodat je kunt zien hoe de basis onderdelen werken. Deze film is gemaakt door de ontwikkelaar van het Divi thema zelf.

 

Voor wie is een Divi website geschikt?

Eigenlijk kan iedereen ermee aan de slag. Het is heerlijk om eens aan te beginnen en te proberen je eigen website in elkaar te zetten maar neem er wel je tijd voor. Heb je niet heel veel tijd of ben je niet tevreden met het resultaat dan adviseren wij je om je website te laten maken door een professional omdat er heel veel extra zaken bij het bouwen komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de optimalisatie van de website snelheid en de beveiliging van een website.

De prijs van het Divi thema

Divi is ontwikkeld door Elegant Themes. Op de website van Elegant Themes kan je de prijs vinden. Op het moment van schrijven is Divi beschikbaar voor 89 dollar (1 website en per jaar) of eenmalig voor 249 dollar (Lifetime). In het Lifetime pakket schaf je Divi eenmalig aan en kan je deze inzetten op een onbeperkt aantal websites, geen jaarlijks terugkomende kosten dus. Je hebt alleen nog wel een domeinnaam en hostingpartij nodig om een website op te kunnen installeren.

Conclusie

Binnen een Divi website heb je tal van mogelijkheden, die mogelijkheden zijn dan in onze ogen ook de valkuil voor een beginner, er is teveel mogelijk. Voor een professional is het al even zoeken voor alle functionaliteiten gevonden zijn, zijn deze gevonden dan is Divi wat ons betreft fantastisch om mee te werken. Wil je met een Divi website beginnen en heb je nog wat tips nodig? Via de contactpagina kan je altijd met ons bellen of mailen.

Onze

Diensten

Wij maken voor jou de website die het best bij jouw organisatie past. Uiteraard is de website geoptimaliseerd en door jou zelf te onderhouden.

Website of webshop op maat gemaakt

Hosting en onderhoud websites

De snelheid van de website optimaliseren

Inzicht in de website statistieken

Wil jij weten hoe jewebsite scoort?

Vul onderstaand formulier in en kom te weten hoe je huidige website scoort. Vindbaarheid, geschikt voor mobiel en snelheid? Wij nemen het allemaal mee in ons onderzoek. Na deze analyse krijg je geheel vrijblijvend en gratis een rapport.

Een greep uit

Onze klanten

×