Heb je een nieuwe website nodig of is je website toe aan een flinke opfrisbeurt? Dan is een nieuwe website in een slimme template de ideale oplossing. Zie het als een bouwpakket: alle ‘bouwstenen’ worden door ons geleverd en we geven het geheel een mooie lik verf. Een strakke en overzichtelijke website zonder al te veel poespas, zodat jij hem zelf heel eenvoudig kan onderhouden.

Je hebt de keuze uit drie verschillende templates die wij eenmalig aanpassen naar jouw huisstijl, afbeeldingen, teksten en logo. Je hoeft dan niet na te denken over het design, dat hebben wij al gedaan! Wat jij ervoor terugkrijgt is een gloednieuwe website in jouw eigen stijl, die je gemakkelijk zelf kan indelen en aanpassen. Super fijn toch? 

Wat kan je verwachten?

Een responsive website, die optimaal werkt op alle apparaten.
De website laadt snel en is goed beveiligd.
Visuele elementen (hoofdafbeelding, fotogalerij, afbeeldingen- en logoslider, parallax-afbeelding, tonen van USP’s, social media hyperlinks, tonen van testimonials).
Pagina’s worden eenmalig voorzien van alle teksten, afbeeldingen en logo’s.
Inzicht in je webstatistieken door correcte implementatie van Google Analytics.
Na oplevering kan je je site gemakkelijk zelf aanpassen.
Alles is in Nederlandse taal en voorzien van een korte uitleg.
Via onze veelgestelde vragen leggen we uit hoe je zelf je website kan aanpassen nadat hij live is.

Een website die gevonden wordt

Het hebben van een website is één, maar het hebben van bezoekers en leads is nog veel belangrijker. Door binnen de zoekmachines te domineren en een gedegen SEO-strategie te implementeren kan je dit behalen. Krijg je dat meteen cadeau bij een nieuwe site? Nee. Maar WordPress websites zijn wel SEO-vriendelijk ingericht. Wellicht is dit niet helemaal begrijpbaar, maar kort gezegd zorgen wij ervoor dat jouw website razendsnel is en optimaal werkt. Met een WordPress website ben je in ieder geval gegarandeerd van de volgende eigenschappen in jouw site:

Zoekmachinevriendelijke URL’s
Een responsive website
Een optimale structuur van de content (volledig ingericht voor zoekmachines zoals Google)
Superkrachtige SEO tools (van Yoast) zodat je onder andere je eigen meta data kunt invullen, sitemaps kunt genereren en zelfs rich snippets kunt implementeren.

Vrijblijvend een demo aanvragen of meer informatie?

Wil je eerst eens kijken wat je krijgt voor deze prijs?
Een demo aanvragen is dan een prima optie om de werking van deze website eens te ervaren.
Wij zullen je niet spammen, je krijgt gewoon een linkje om het systeem eens te proberen.

Wat kost een standaard website met slimme componenten?

Een snelle, goed beveiligde website die er ook nog eens gelikt uit ziet. Moet je daarvoor diep in de buidel tasten? Wij denken van niet. Onze websites zijn namelijk geschikt voor ieders budget waardoor we voor een zachte prijs jouw site hebt draaien.

Onze tevreden klanten

"Door de zeer goed meedenkende en in de situatie verplaatsende houding is Webdesign Alblasserwaard wat ons betreft uniek. Vervolgens is de directe communicatie, flexibiliteit, vakkundig en snelheid top! Kortom een bedrijf waar wij heel graag mee samenwerken voor het lange termijn"

Stefan Walhain
Clubdouchegel.nl

"De samenwerking heb ik als erg prettig ervaren en zo ervaren wij dat nog steeds; men is doelgericht en meedenkend. De 'korte lijntjes' in communicatie op weg naar een mooi eindresultaat spreekt ons erg aan."

Peter Vlot

De Ouwe Meulen

"Samen met Webdesign Alblasserwaard hebben wij de www.feestweeknoordeloos.nl ontwikkeld. Menno weet waar hij over praat en zorgt ervoor dat wij in de vormgeving voluit konden gaan, zonder technische beperkingen! Zijn WordPress development werkt fijn en is voor iedereen helder en duidelijk ingericht."

Sven Hordijk

De Campagnie Reclame