Google Analytics is een gratis tool van Google en veruit de populairste web statistieken tool die beschikbaar is. Toch wordt de tool door velen niet optimaal gebruikt.

Hoeveel gebruikers heeft jouw website maandelijks? Hoeveel lezers zijn geïnteresseerd in jouw artikel na de aankondiging op social media? Hoeveel bezoekers haken af in het winkelmandje en hoeveel procent van alle bezoekers vraagt een offerte aan?

Meten is weten. Zonder data kan je niet de volgende stap maken in je organisatie. Dus wil je gaan optimaliseren en keuzes baseren op basis van data in plaats van onderbuikgevoel, dan is het belangrijk dat je inzicht krijgt in je bezoeker. Hoe je dat doet? Door Google Analytics te implementeren in je website.

Hoe kan ik meer inzicht in mijn bezoekers krijgen?

Kies je voor een maatwerk website, dan zorgen wij ervoor dat jij meer inzicht in je bezoekers krijgt. Google Analytics is een gratis tool van Google, die wij in je site zetten. Vanaf dat moment heb je inzicht in je bezoekers en hun gedrag op de website. Ook wanneer je een website ergens anders hebt draaien, maar nog niet bekend bent met Google Analytics, kan je hierover contact opnemen met ons.

Wil je weten hoe je meer hieruit kan halen of ontvang je graag maandelijkse rapportages? Neem dan contact op met ons.

Meer inzicht krijgen in je websitebezoek?

Wil je weten wat de kwaliteit is van de bezoekers die je op je website hebt gekregen via een advertentie? Bekijk dan je website statistieken in Analytics. Wij helpen je om betere beslissingen te nemen op basis van website statistieken. Neem contact op en wij helpen je meer rendement te halen uit je website.