Maatwerk websites worden ontwikkelt op basis van uw behoeften. Hierdoor zijn er geen onnodige functies die gebruikt worden en dus zijn maatwerk websites (ook onze standaard websites zijn maatwerk) vaak vele malen sneller dan aangekochte kant-en-klare thema’s

Snelheid, een gelikt design en responsiviteit: factoren die ontzettend belangrijk zijn. Maar het allerbelangrijkste? Een website die bij de juiste doelgroep aansluit. Vergeet de standaard aangekochte thema’s met onnodige functionaliteiten, maar kies een website die volledig aansluit op jouw doelgroep en organisatie.

Wat kan je verwachten?

Een responsive website, die optimaal werkt op alle apparaten.
De website laadt snel en is goed beveiligd.
Geoptimaliseerd voor vindbaarheid in de zoekmachines.
Inzicht in je webstatistieken door correcte implementatie van Google Analytics.
Design, huisstijl, functionaliteiten en inhoud op basis van jouw wensen.
Advies op het gebied van design en gebruiksvriendelijkheid.

Een website die gevonden wordt

Het hebben van een website is één, maar het hebben van bezoekers en leads is uiteindelijk je doel. Door de zoekmachines te domineren en een gedegen SEO-strategie te implementeren kan je dit behalen. Krijg je dat meteen cadeau bij een nieuwe site? Nee. Maar WordPress websites zijn wel SEO-vriendelijk ingericht. Met een WordPress ben je in ieder geval gegarandeerd van de volgende kenmerken:

Zoekmachinevriendelijke URL’s
Een responsive website
Een optimale structuur van de content (met H1/H2 koppen en ALT-teksten in de afbeeldingen)
Superkrachtige SEO tools (van Yoast) zodat je onder andere je eigen meta data kunt invullen, sitemaps kunt genereren en zelfs rich snippets kunt implementeren.

Wat kost een website op maat?

Iedere website is anders. Welke functionaliteiten moet de website bevatten? Voorbeelden hiervan zijn een zoekfunctie in de site, koppelingen met externe software en het aantal pagina’s dat gewenst is. Afhankelijk van die antwoorden, kunnen we een prijs bepalen. Vanaf 2.000 euro heb jij al een maatwerk website die volledig aansluit op jouw wensen!