Een langzame website zorgt voor een negatieve gebruikerservaring. Bezoekers bekijken minder pagina’s, kunnen niet soepel navigeren en verlaten de website sneller.

Drie seconden. Als de website dan nog niet is geladen klikt de bezoeker een website alweer weg. Dat lijkt enorm kort, maar drie seconden is lang voor het laden van een website: blijf jij wachten op een trage website?

Met de naderende uitrol van 5G wordt internet nóg sneller en wordt dat ons nieuwe referentiekader. We willen niet lang wachten op een ladende website. Wanneer je bezoeker je website verlaat zonder een actie te hebben ondernomen, spreken we van een bouncepercentage. Wanneer je website een hoog bouncepercentage heeft, draagt dit in negatieve zin bij aan je positie in Google. O, en wist je dat Google dan ook minder tijd heeft om je website goed te indexeren? Genoeg redenen om ervoor te zorgen dat jouw website razendsnel is. En daar helpen we je graag bij!

Onze klanten weten dat een snelle website de sleutel tot succes is. Door middel van onze Website Performance Optimalisation (WPO) dienst zorgen wij ervoor dat jouw website razendsnel wordt. Door middel van een Google Speedtest kan je nu al zelf bekijken wat je huidige snelheid is.

Meer informatie? Wilt u ook een veilig gevoel hebben wat uw website betreft?

Het online landschap verandert snel. Niet alleen Google bepaalt nieuwe regels, ook concurrenten maken online veranderingen. Hoe ga je hiermee om? Door een pakket aan optimalisatie maatregelen. Meer weten over onze optimalisatie mogelijkheden of meer resultaten zien? Neem contact met ons op.