Website laten maken?
Naast het bouwen van een website of webshop kunnen wij je volledig online ontzorgen.
Denk aan het verbeteren van de vindbaarheid van je website, het verzorgen van beeldmateriaal of het analyseren van je website statistieken.

Website maken Papendrecht

Website op maat gemaakt

Maatwerk websites worden ontwikkelt op basis van uw behoeften. Hierdoor zijn er geen onnodige functies en zijn de websites vaak vele malen sneller.

Allereerst gaan we graag in gesprek over de wensen en eisen voor de nieuwe website. Om ervoor te zorgen dat de website volledig aansluit bij de juiste doelgroep adviseren wij over onder andere het design en de gebruiksvriendelijkheid.

Website in een slimme template

Hoe werkt het? Je hebt de keuze uit drie verschillende templates die wij eenmalig aanpassen naar jouw huisstijl, afbeeldingen, teksten en logo.

Is online zichtbaarheid belangrijk, maar een website op maat is niet nodig? Dan is een website in een slimme template de ideale oplossing.

Hosting en beveiliging website

WordPress is populair. Deze populariteit zorgt er alleen ook voor dat veel cybercriminelen hun pijlen op het CMS richten. Wij ontzorgen je.

Bij een nieuwe website kan je ervoor kiezen om je hosting ook bij ons onder te brengen. Dat scheelt je veel tijd, geld en zorgt ervoor dat alles onder één dak staat. Ook wanneer je je website ergens anders hebt draaien, kunnen wij zorgen dat de verhuizing wordt ingezet en dat de hosting via onze servers gaat draaien.

Je website snelheid optimaliseren?

Drie seconden. Als de website dan nog niet is geladen klikt de bezoeker een website alweer weg. Wanneer je bezoeker je website verlaat zonder een actie te hebben ondernomen, spreken we van een bouncepercentage en dit draagt in negatieve zin bij aan je positie in Google.
Een langzame website zorgt voor een negatieve gebruikerservaring. Bezoekers bekijken minder pagina’s, kunnen niet soepel navigeren en verlaten de website sneller.

Meten = weten!

Google Analytics is een gratis tool van Google en veruit de populairste web statistieken tool die beschikbaar is. Toch wordt de tool door velen niet optimaal gebruikt.

Hoeveel gebruikers heeft jouw website maandelijks? Hoeveel lezers zijn geïnteresseerd in jouw artikel na de aankondiging op social media? Hoeveel bezoekers haken af in het winkelmandje?

Deze klanten gingen je voor!

Bijgaand een greep uit de klanten waar wij voor werken.